nav icon

Praktisch en contact

LETS Laakdal praktisch

Wil je meer info? Vraag dan een gesprek aan met onze kern. Dat kan via kern@letslaakdal.be.

Wil je ineens deelnemen? Graag een mail met motivatie sturen naar kern@letslaakdal.be .

We richten ons in de eerste plaats op inwoners van Laakdal. Ge├»nteresseerden uit buurgemeenten zijn welkom. Mensen buiten de regio verwijzen we graag verder naar andere LETSkringen in hun eigen regio. Woon je buiten de regio en wil je toch lid worden? Dan zal je motivatie intern bekeken worden. Lidmaatschap van meerdere kringen is ook mogelijk.

Lidmaatschap is gratis. We vragen onze leden om binnen hun mogelijkheden een bijdrage te leveren voor de gemaakte onkosten van de kring. Helaas zijn er dingen die we niet kunnen LETSen en moeten wij ook betalen voor papier, hosting, een zaaltje voor een bijeenkomst en meer. De boekhouding is steeds open en kan door elk lid ingekeken worden. Wij houden van openheid tussen vrienden.

Onze LETSeenheid is Laakjes. 60 Laakjes zijn gelijk aan 1 uur prestatie en om het rekenen makkelijk te houden 10 EUR. In overleg kunnen vrager en aanbieder hiervan afwijken. 

Als software gebruiken wij eLAS. Daarin kunnen leden hun persoonlijke gegevens en vraag en aanbod ingeven, overschrijvingen doen, eigen saldo raadplegen, de boekhouding zien en chatten met de kern. Ook mailinglijsten zijn standaard: leden kunnen rechtstreeks via eLAS mails sturen naar andere leden op aanbod@letslaakdal.be (enkel bereikbaar voor andere leden).